Paus i bloggandet/nytt år

Plötsligt så är det nytt år, plötsligt så är det ännu en månad in på nya året! Herregud, går livet fortare och fortare?  

Det har varit hyggligt lugnt under jul. Ägnat tid åt att göra öletikett till "vår" öl. Motala Brygghus gjorde en medlemsbryggning med vår humle här ifrån Rospiggetorpet. Resultat: en ljus öl med mycket smak och med en touch av saffran. Kul och udda, för en ölnörd som mig :-) 

Årets utställningar är i hyggligt planerade. Först ut är en samlingsutställning med ÖLG ända uppe i Surahammar. Sedan rullar konstrundorna på före och efter sommaren, och december avslutas med en separatutställning på Galleri Hörnet, Mjölby Stadsbibliotek . Har så många idéer, dom ska "barra" från huvudet ut till handen....  

Öletikett, verkligen limited edition 🤗 

Öletikett, verkligen limited edition 🤗